Despre noi

Blueco Waste S.R.L este o companie cu capital privat, care oferă o varietate de servicii de înaltă calitate.
Având o vechime de peste 15 ani în domeniu, Blueco Waste reprezintă o întreprindere ce poate executa orice tip de serviciu privind canalizările, indiferent de gradul de dificultate.
Cu o reputație construită pe profesionalism, atenție la detalii si atitudine pozitivă, Blueco Waste S.R.L. se remarcă pe piață datorită aptitudinilor dobândite în domeniu, și a echipelor companiei ce joacă un rol esențial în atingerea celor mai înalte standarde.
Așadar, aceste valori specifice societății, au contribuit la colaborările de lungă durată atât cu administrațiile locale, cât și alături de companii de presitigiu, determinând astfel recunoașterea firmei pe piața serviciilor calitative.

Flota Companiei

În prezent, Blueco Waste S.R.L deține echipamente eficiente, de ultimă generație, pentru serviciile de canalizare (mentenanță, control etc.), precum 20 de autovidanje-hidrocurățitoare, o autospecială aspirator-excavator și patru instalații de inspecție video CCTV a sistemelor de canalizare.
De asemenea, pentru a asigura funcționarea ireproșabilă a naturii, societatea reînnoiește an de an flota cu echipamente noi, scoțând totodată din uz autospecialele neprietenoase cu mediul înconjurător.

Servicii de:

-desfundare și decolmatare canalizări
-vidanjare
-frezarea rădăcinilor pătrunse în sistemul de canalizare
-vidanjarea separatoarelor de grăsimi cod 19 08 09
-vidanjarea separatoarelor de hidrocarburi cod 13 05 07*

Mentenanţă

Sisteme de canalizare și staţii de epurare

Videoinspecție CCTV canalizări

Vizionarea conductelor de canalizare cu DN 50...2000